"OurFutureAssurance; Saving" eTwinning Projesi Başladı.

Ambartepe Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmenimiz Sultan DOĞAN, 8 öğrencisiyle birlikte " OurFutureAssurance; Saving " isimli yeni bir eTwinning projesine başlattı.

19.03.2024 30

19-03-2024

Projede Şanlıurfa ilinden 9, Romanya 1 ve Gürcistan 1 olmak üzere toplam 11 öğretmen ve 58 öğrenci görev almaktadır.

Şubat ayında başlayıp mayıs ayında bitmesi planlanan proje kapsamında öğrencilerin her ay tasarruf konuları ile çeşitli etkinlikler yaparak bilinçlenmeleri sağlanacaktır.

Tasarruf projeleri genellikle bir organizasyonun, kurumun veya bireyin kaynakları daha etkili bir şekilde kullanmayı hedefleyen planlar ve girişimlerdir. Projemizin amacı maliyetleri düşürmek, verimliliği artırma, kaynakların sürdürülebilir bir şekilde kullanılmasını ve çevresel etkilerin azaltılmasını sağlamaktır. Bu proje ile öğrencilerimizde tasarruf bilincinin geliştirilmesi, öğrencilerimizin içinde bulundukları doğanın farkına varmalarını ve Atık malzemeleri kullanarak tasarruf sağlamaları amaçlanmaktadır.

Projede emeği olan Fen Bilimleri öğretmenimiz Sultan DOĞAN ve öğrencilerimize teşekkür eder projelerinde başarılar dileriz.